Valmennus ja kurssit

Valmennamme ja pidämme koulu- ja esteratsastustunteja kotitallillamme Stenbackassa sekä muilla lähialueen talleilla. 

Suunnitelmallista etenemistä positiivisuuden kautta oppien

Kunkin ratsukon kohdalla pyrimme suunnitelmalliseen etenemiseen, jotta oppiminen ja kehitys pysyvät linjassaan ratsukolle asetettujen tavoitteiden kanssa.

Arvioimme valmennussuhteen alussa ratsastajan nykytasoa ensimmäisten tuntien aikana ja määrittelemme tämän pohjalta henkilökohtaisen valmennussuunnitelman. Keskustelemme siitä, mihin ratsastaja tähtää ja kuinka paljon hän on halukas harrastukseen panostamaan. Tämän pohjalta lähdemme toteuttamaan valmennusta pienin askelin kohti ratsastajalta vaadittavaa tasoa, jotta mielekkyys ja kehitys säilyvät kokonaisuudessaan positiivisella uralla.

Kilpailevien ratsukoiden kohdalla määrittelemme kilpailut, joihin ratsastajan on hyvä osallistua, jotta osaamista voidaan paineistetussa tilanteessa turvallisesti haastaa. Kilpailuihin osallistutaan tavanomaisesti 1-3 x kuukaudessa kilpailu-uran alkaessa ja määriä lisätään tarpeen ja tavoitetason mukaisesti. 

Säännöllisiä viikkovalmennuksia

Asiakkaille on tarjolla useita eri valmennusvaihtoehtoja ja valmennukset pidetään ensisijaisesti yksityisvalmennuksina tai pienissä max. 5 ratsukon ryhmissä. Kotitallin asiakkaiden valmennushinnat ovat hieman perushintaa edullisempia, mikä kannustaa keskimääräistä intensiivisempään valmennuskokonaisuuteen ja sitä kautta myös tehokkaampiin oppimistuloksiin. Valmennuskielemme ovat suomi, ruotsi ja englanti. Mia on pitänyt tunteja myös viittomakielen tulkin välityksellä.

Leirejä, intensiivikursseja ja tehoviikonloppuja

Valmennussuhteen ja kehittymisen ylläpitämiseksi otamme mielellämme tallillamme vastaan myös kauempaa saapuvia valmennusasiakkaitamme esim. räätälöidyille intensiivikursseille, jolloin hevonen voidaan majoittaa Stenbackassa karsinatilanteen niin salliessa.
Kahden tai kolmen päivän valmennuksia ja kursseja on mahdollista järjestää myös muilla paikkakunnilla.
Haluaisitko ottaa yksittäisen tunnin, sopia kiinteän viikkotunnin tai järjestää valmennuskurssin omalla tallillasi? Kysy lisää  ja räätälöidään yhdessä tarpeisiisi parhaiten soveltuva valmennuspaketti!