Vuokraponit ja -hevoset

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden päästä ammattimaiseen valmennussysteemiin mukaan myös silloin, jos omaa ponia tai hevosta ei ole saatavilla. Näin valmennettava pääsee syventymään paremmin omaan oppimiseensa ja kokeilemaan ajatusta oman ponin/hevosen omistamisesta ja kasvamaan lajiin ammattimaisen tiimin avustamana.

Tallillamme on vuokrattavissa muutama poni ja hevonen harrastus- ja kilpakäyttöön ja vuokraus tapahtuu erillisestä sopimuksesta Stenbackan tallilla. Vuokraussopimus sisältää ponin käyttöoikeuden valitun laajuuden mukaisesti sekä ratsastajan tavoitteisiin perustuvan, erikseen räätälöitävän valmennuspaketin. Kuukausiveloitteinen kokonaispaketti hinnoitellaan ponin/hevosen käytön ja valmennuspaketin laajuuden mukaisesti. 

Apua hevosen hankintaan

Oikeanlaisen, omaan käyttötarpeeseen, osaamiseen ja kehitystavoitteisiin sopivan hevosen hankinta on yksi tärkeimmistä, mutta myös haasteellisimmista tehtävistä. Autamme asiakkaitamme mielellämme oman ponin/hevosen hankinnassa ja tarjoamme erillisveloituksesta konsultaatiotamme ratsastajalle sopivan hevosen löytymiseen ja valintaan. Hyvä kansainvälinen ammattilaisverkostomme ja korkeatasoiset eläinlääkäripalvelut auttavat löytämään tarpeisiisi sopivan, laadukkaan vaihtoehdon.